- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalló
aktív tag
válasz
rokefeller #2893 üzenetére
köszönöm a választ
: R
opensüsüre feltettem a berylt csak nem ment elhasalt és vissza lőtte az alapértelmezett kde ablak kezelőt,semilyen driverrel,tök mind1 hogy xgl vagy aiglx
olyan hibát dobott amit googleba betettem és csak 2találat jött (nem akartam elhinni)és ott sem oldották megezért hirtelen felindulásból felraktam a fedora core 6 ot és most faxa csak néha belassulok mint a xar és csak a berly kikapcsolása segít azt hallotam hogy jobb a ''radeon'' driver mint az ''fglrx'' ezért fedora alap radeondriverét használom aiglx!de lehet bepróbázom az ati drivert hátha jobb lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest