Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- PLC programozás
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- DUNE médialejátszók topicja
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victor Súgó
tag
Az óra meg sem fordult a fejemben, de a https://protonmail.com, a gmail.com, a blog.hu működnek ugyanott.
A snap nem tudom, mit használ, de szintén nem tud kommunikálni a szerverével.
De kösz a tippet, ezt azért ellenőrzöm még.Ui: de ha hibás az idő, miért javul meg ha dhcp kliensként a routeren keresztül támadom őket?
No meg ott a laptopom rendszere, amin fut az ntp és láttam a tcpdumpban, hogy legalább próbálkozik.
(Csak hangosan gondolkodom, nem vitatkozom)
Ha csak a live lenne hülye, azt mondanám, a letöltött tanúsítványok közt van lejárt, de a laptop tegnap frissült és router nélkül az is kergemarhakóros.
Úgy is, hogy végre eszembe jutott a proxyt letiltani a többi gépeket kikapcsolni stb.Ui az ui-hoz

Nem tudom, említettem-e, ha bekapcsolom a protonvpn-t (ez valódi vpn), akkor minden működik, ahogy kell.
Szóval egyre olyan érzésem van, hogy a szolgáltatónál is lehet valami gáz, de nem bizonyítható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 26
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- World of Tanks - MMO
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi