Hirdetés
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Linux version 4.10.0-32-generic
Rájöttem már, hogy pár hete is a fenti kernel okozta a fagyást, de hogyan jöjjek rá, mi okozza konkrétan, ha csak több sor nullát ír a kern.log??? 5let nincs?
Ti vagytok a guruk én csak nokedli vagyok ehhez az egészhez.....Eddig lusta voltam leszedni, inkább mindig átléptem a boot-nál.
Ráadásul telepítettem a desktopon egy Manjaro Mate-t és mire bejöttem, képernyővédőzött erősen, viszont valahogy nem a megszokott jelszavaim egyikét adtam meg ill. keveredtek talán.....szóval hol találom másik disztróból a Manjaroban a passwordot? Vagy olvashatóan sehogy, gondolom.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- JBL Charge 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ti vagytok a guruk én csak nokedli vagyok ehhez az egészhez.....