- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- "Lopakodó" változatot kapott az MSI egyik AMD-s Tomahawk alaplapja
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Elnézést, erre nem reagáltam akkor, mert egy-két hétre félre is tettem a témát (közbeszóltak IRL dolgok, amik fontosabbak voltak, mint a RuneAudio-s tökölésem).
A helyzet az, hogy megpróbálkoztam vele, de borult is vele a RuneAudio - instabil lett. Végül inkább előástam egy régi Draft-N-es Ralink chipsetes Cisco USB wifi dongle-t, ami csak 2,4 GHz-en működik: azzal - a RuneAudio újrahúzása után - csont nélkül megy a wifi. Egyelőre úgy néz ki, hogy hálózati zenelejátszóhoz az is elég, amit ez a Cisco adapter tud.
A segítséget utólag is köszönöm, neked és Vladinak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Spórolós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest