Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5G-s ZTE tábla érkezett a lengyel piacra
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
szőr Artúr
üzenetére
Értem köszi.
Ez a busybox ez mi például? A leírásból meg mintha ki lennének hagyva dolgok, azért nem áll össze nekem. A link pedig már nem él.
szerk.: Most megcsináltam az első részét, de mi ez a másolgatás a következőben pl? Itt mit kell csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Filmgyűjtés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Arc Raiders
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.14.)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest