- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alvarezlopez
tag
válasz
spammer #23425 üzenetére
Elég mélyen utánaolvastam a két disztrónak, amiket javasoltál. A választásom az Antergosra esett, sőt majdnem Arch Linux lett belőle. De a telepítési dokumentáció felénél úgy döntöttem, hogy ez utóbbit halasztom. Majd egy év múlva ha lesz bennem megint elég craft valami újra. Most egyelőre nagyon leszívott az a sok informálódás, amit úgy összességében a linuxba fektettem az elmúlt hetekben.
Nem volt könnyű egyébként az Antergossal sem a kezdet, először az nvidia driver telepítésnél hazavágtam az oprendszert úgy ahogy van, mert azt olvastam, hogy le kell törölni "mesa-libgl" csomagot, de sajnos ebben a doksiban, nem írták, hogy az nvidia csomag nem tartalmazza az nvidia-libgl -t. Na mindegy. Másodikra nem felejtettem ki és összejött
Zárójelben megjegyzem annyira, hogy az nvidia-libgl telepítésénél fel is ajánlja, hogy lecseréli a "mesa-libgl", azaz nekem már nem kell törölgetni.
Ja és mindezt terminálból, mivel a Pamac (Add/Remove Softwares) tegnap óta nem működik az új pacman5 miatt. Erre is csak azért jöttem rá, mert a Live USB demójában elindult, de a feltelepített (frissített) rendszeren már valamiért nem akart működni.Na lényeg, ami lényeg nem akarok túl sokat offolni. Annyi, hogy kezdem megízlelgetni az Arch pikantériáit, és amilyen idegesítő, annyira szerethető a rendszer
Szóval kösz az ajánlást, baromira bejön a disztrónak a szellemisége, működése. Azt hiszem, most maradok ennél egy darabig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest