- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#20584850 #23315 üzenetére
Ha 0-ra állítod, akkor csak a rendszerösszeomlás határán nyúl a SWAP-hoz, én nem használnám így...
Megfelelő mennyiségű RAM mellett az alapértelmezett 60-as beállítás mellett sem nagyon piszkálja, az általam javasolt 10 mellett meg gyk. soha.
Persze nagyon nem mindegy, hogyan és mire használod a gépet... -
válasz
#20584850 #23315 üzenetére
Szerintem vagy a javasolt 10-es értéket vagy minimum az 1-et válaszd, mert a 0 megnyekkenti az I/O teljesítményt, ha mégis szükséges lenne kicsit hamarabb a swap beavatkozására!
A swap az olyan, hogy x GB memóriáig szükség van rá, afelett felesleges (8GB mondjuk), ha viszont időnként szükség van rá, akkor ne várjuk már meg a teljes telítődést fizikai RAM-nál. Így pont nem kíméljük az SSD-t, fentiek miatt. (I/O)
sorry, hogy ismét bepofátlankodtam a haladók közé, megyek is vissza
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest