-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
válasz
paramparya #2330 üzenetére
Melyik rendszernek kell előbb a gépen lennie? Ezt csak azért kérdezem, mert olvasgattam google-n és azt írták, hogy nem mindegy melyiket rakom fel előbb.
Kb. mekkora patriciót csináljak a linuxnak?
Fontos, hogy a linux a Masterként jumperelt winyón legyen?
Jelenleg NTFS fájlrendszert használlok a winyó második patrícióján de ezt most nem tudom formázni, mert ami rajt van az fontos, és nem kis mennyiség. Ezt a linux látni fogja?
Be lehet állítani több wincsi esetén, hogy melyikre telepítse a linuxot? Mert van egy 7gb-os még a gépembe akkor először azon próbálnám ki.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Synology NAS
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Renault, Dacia topik
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest