- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jester01 #23277 üzenetére
Én is itt kerestem a hibát, de aztán véletlenül lett meg. Nem lőttem le a gépet, amikor nem indult el, mert el kellett szaladnom az eredeti SSD-ért. Mire visszaértem, elindult a rendszer. Emlékeztem, hogy ennyit akkor vár, ha nem sikerül valamit az fstabból felcsatolnia. Úgyhogy belenéztem az fstabba, és bizony ott volt még a swap. A gpartednek ki kellene kommentelnie, valamiért mégsem teszi meg. Szóval a kiterjesztés után érdemes ránézni az fstabra újraindítás előtt. Most baba a rendszer, és végre működik a smartmontools demon is, dobja a teszt üzeneteket indulásnál.
This message was generated by the smartd daemon running on:
host name: homerserver
DNS domain: [Empty]
The following warning/error was logged by the smartd daemon:
TEST EMAIL from smartd for device: /dev/sdf [SAT]
Device info:
SAMSUNG HD642JJ, S/N:S1AFJ90S107202, WWN:5-0000f0-00b012720, FW:1AA01113, 640 GBMost már jöhetnek a WD RED-ek. Csak ne lenne ilyen horror áruk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen program, ami...?
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest