- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
batagy #23173 üzenetére
Köszi, ezt végigpróbálom.
Mondjuk most várnom kell pár órát, nyomtam egy wipe partitiont, nullákkal tölti ki a hdd-t, így eltöröl mindent, így tuti nulláról kezdek, szó szerint
Kisgépen van e-sata, csak kábelem nincs hozzá, de próbáltam sata kábelell összekötve is, a dmesg ugyanazokat a hibákat dobta. Most akkor folyt köv, már ráakarok jönni a megoldásra, mert most szét van szedve a kisgép, a sikerességtől függ, hogy megye-e bele vissza az 1tb-os hdd és teszek rá vissza linux mintet és elfelejtem ami eddig történt, router meg használja a működő 160gb-os hdd-t.
Csak az a baj hogy az a 160gb rettentő kevés, pl használom a dlna-t sorozatok miatt, így jó lenne ha az 1tb-os, vagy legalább az 500gb-os hdd jó lenne.
Érdekes, de gparted-ben mbr fájlrendszerre nem nemlékszem, gpt az volt. Meg pl a particiós tábla melyik legyen? Alapból azon van hogy ms-dos vagy mi, de ms-valami az biztos, nem tudom most nincs bekapcsolva a linuxos gép, win alatt formázok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Háztartási gépek
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Peugeot, Citroën topik
- Ford topik
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest