- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPad topik
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- SSD kibeszélő
- Dell notebook topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jester01 #22986 üzenetére
Nem tudom magam lemérni, mert ettől függ, hogy 2db 3 TB-os (R1) vagy 3db 2 TB-os (R5) lemezt veszek. Tudom, hogy RAID5 esetén 4 TB-om lenne, de ha nem tudom normálisan megvalósítani, akkor inkább hagyom.
A Celeron 847-em kb. 1,5x annyit tud, mint egy Atom 330, de az sem túl bivaly.
Itt vannak egyébként összehasonlítható eredmények: [link] Ez alapján nagy eltérés nincs a RAID1 és RAID5 között (eléggé meglepő), de az is igaz, hogy ez meg egy E7400-as CPU (Core 2 Duo), ami szintén nem gyenge.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Lexus, Toyota topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel topik
- Nem lesz iPhone 19
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest