Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Akciókamerák
- NVIDIA® driverek topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
spammer #22007 üzenetére
Mivel ez után még intenzívebben kezdte érdekelni a dolog, azt hittem, hogy egy korai fejlesztővel van dolgunk!
Jó, hogy most kezdte, de biztosan jobban halad az átlagnál! Hallottam én már 7 éves gyerökről is, aki zongoraversenyt tartott.Ráadásul ő nyerte a versenyt is a végén, bár egyedül indult, az is igaz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Xbox Series X|S
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest