Hirdetés
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kombinálná a Gaudi 3-at az NVIDIA B200-zal az Intel
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Jester01 #21116 üzenetére
Igen, sajnos a zenvidia sem tökéletes. Jó oké jobb a zárt drivere, de amíg fglrxben van 10 hiba, addig nvidia driverben is van 2 ám! Tapasztaltam.
Ami viszont előnye az amd-nek, az a magas szintű nyílt driver támogatás. Ennek az az előnye, hogy sokkal stabilabban illeszkedik adott disztró kiadásba. Pl: ha bug van a fedora x-ben, akkor saját maguknak is tudják patchelni. Meg is teszik szerintem.
Anno volt egy felhívása a nyílt közösségnek, hogy a gyártó adjon leírást, majd mi csinálunk drivert. Hát komolyan vették.
Ebből a szempontból racionális választás az amd kártya, mivel stabilabb működés várható.
"Ja, én veled vagyok ám" pacsit!
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Vezetékes FÜLhallgatók
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- AliExpress tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő