- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- ZIDOO médialejátszók
- Asztrofotózás
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Én is már csak a Skype miatt, bár én a 4.3-assal is meg vagyok elégedve. Mondjuk nem használnám, nem szeretem, de néhány ismerős ragaszkodik hozzá, hogy ezen tartsuk a kapcsolatot. Amúgy nincs is fent nálam másik M$-tos program, talán csak a ms-core-fonts, de azt is a Wine tette fel automatikusan, nem én. Amúgy se Windows, se semmi nincs a gépemen, még csak másik partíción vagy virtuális gépen sem, és teljesen jól el lehet lenni nélküle. 1-2 windowsos program hiányzik (uTorrent, foobar2000), de meg tudtam oldani a hiányukat, még ha csak nehezen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Robotporszívók
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest