Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az Enermax megvillantotta az új, p(l)atinás csúcstápját
- Hamarosan "kémkedhet" az NVIDIA a saját GPU-i után?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
szerintem abszolít független az oprendszertől, sőt még a tűzfal, stb beállításoktól is, jellemzően nem a user név, jelszó párost szokták ellopni a gépedről, hanem elcsípik a tcp csomagokat, meg ezer más módon próbálkoznak, de nem elsősorban a te géped védelmét próbálják kijátsszani szerintem... másrészt a bankok horribilis pénzt fizetnek azért, hogy olyan rendszerük legyen, ami miatt a szerződéseikben feltüntethetik hogy te minél több plattformon biztonságosan intézkedhetsz, és hát a bank ritkán fizet szarért
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- EAFC 26
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bestbuy játékok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Facebook és Messenger
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
egyébként köszönöm a válaszokat