- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Köszi!
50k-ba ház+táp is kell, a régi optiplexbe sztem csak ITX megy, esetleg mATX...
Meg ha nincs IDE akkor HDD vagy SSD is kell
Egyelőre összeraktam (virtuálisan...) egy Brazost:
LC Power ITX hát+táp, 4 GB DDR3 ram, Asrock mobo brazossal, OCZ Agility 60 GB SSD... 48500 Ft + futár -> 50500
Ez így elvileg gyors (régi Celeron 1 magost vált, annál jobb gondolom), csendes, a régi HDD-nek meg vegyenek külső racket
Amit nem tudok, hogy Ubuntu mennyire kedveli ezt.Sandy erősebb, de nem tudom hogy férnék bele a keretbe, azért ott a lapok is drágábbak, csak a lap+ CPU lenne 30k... kb. 60 évesek, nem fognak BF3-at tolni, bár ki tudja?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest