- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz
MacCaine
üzenetére
Beírom a net jelszavát, elkezd dolgozni, majd a hitelesítésnél visszadobja a jelszót. Fórumokon olvastam, hogy elviekben a wifi kártya vmiért nem szereti, hogy első helyen van a boot sorrendben (ezt ne kérdezd miért), de azt már nem leltem meg, hogy miként tudok ezen módosítani. A menu.lst fájlt ugyan meg tudom nyitni, de nincs benne semmi módosítható adat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung A17 mobiltelefon
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs