-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Most konkétan nem ezt akartam megnézni, de egyébként lemez sérülés is úgy néz ki van.
Csak mit is jelent ez a "dd" ? ...És MacCaine-hez is:
És a fentebb linkelt 3 közül melyikkel kezdjem, pl. melyik az egyszerübb elsore ?
Illetve honnan tudom, hogy a CD-n levo sok program kozul pontosan melyik is kell ?
Hiren's-et használtam már valamikor régen (bár leginkább csak a Memtest-et belöle...).MOD:
MacCaine
Nem tudom, hogy Linux volt-e rajta vagy sem.
Csak kiváncsiságból nézném meg, hogy milyen munkát végeztek az IT-sek a cégnél.
Található-e visszaálltható adat a lemezen.Aztán használatba lenne majd véve a gép (amúgy ismerős alapitványa kapta adományként).
Bár ezzel a vinyóval problámás lesz, ugyanis 5% a HDSentinel kondiciója...
1432 hibás szektor, 20084 gyenge szektor (, 2034 nap müködési idő; és 246 inditás/leállitás volt még nemrég most valahogy 1 lett belöle)
Egy Seagate Barracuda 7200.7 40GB, a gép pedig egy Dell Optiplex GX60, a többi komponensen lévő dátumok szerint 2003 közepi gyártású, azaz a vinyó is kb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest