Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD-drámát jósolt egy Samsunggal kapcsolatos pletyka, de kiderült az igazság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narancs
őstag
Persze én voltam a hülye, az integrált VGA-nak leosztott 16 megát, így nem volt meg a 256 valójában. Letiltani biosból nem lehet, marad a +ram. Amúgy jó hogy ki tudtam próbálni "éles bevetés" előtt, mert így rá kellett ébredjek, hogy ezzel tuti nem fognak boldogulni az XP-n szocializálódott rokonék, ahová eredetileg szántam a Lubuntut. Náluk már akkor para van, ha az XP kiír valamit, ami szokatlan. Legtöbbször el sem olvassák csak felhívnak, hogy megint rossz a gép. Pedig mondjuk csak rinyál valamelyik program a frissítés vagy lejáró licensz miatt. Szóval egész nap csörögne a telefonom, de ami rosszabb, hogy még segíteni sem tudnék, mert ez a terep nekem is új. BTW magamnak meghagyom, játszogatok vele, és megpróbálom kitapasztalni hogyan lehet bolondbiztosra belőni. De ha létezik olyan verzió, hogy "Linux az XP-hez szokott anyádnak", az nagyban megkönnyítené az életem.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest