Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morpheus
tag
na igen, csak amit moutol linux az látszik wine alatt is?

amúgy igen, ez lett volna a következő kérdésem, hogy valakinek van-e tapasztalata virtuális gép alatti játékról, mennyire terheli le a rendszert a dolog
esetleg erről a progiról van valakinek tapasztalata?:
Play On Linuxamúgy nagyobb profizmust várnék itt emberektől
visszaolvasva egyből az a válasz, h win-es játék csak windóz alatt megy és slusz-pasz amit én egyből tudok cáfolniérdemi segítséget kérek nem pedig sablon, használhatatlan válaszokat
előre is köszikülföldi nagy linuxos oldalakat is átrágva igenis vannak megoldások, csak gondoltam hátha hazai körökben is vannak tapasztalatok és jótanácsok
máskülönben ezt is majd én tesztelem ki és írok erről is egy cikket...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- ldave: New Game Blitz - 2025
- TP-LINK routerek
- Assetto Corsa Rally
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)