-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Jester01 #11950 üzenetére
pedig nagyon boldog voltam, hogy milyen frappánsan kitrükköztem ezt az initrd dolgot.
cserébe most bünti van, mert még mindig fut az (eszerint teljesen rendben lévő) új kernel eltávolítása. ez a dvb-dkms vidám jószág, arra emlékeztet, mikor a fickó csinált egy olyan xp telepítőt, amiben a világ összes drivere integrálva van. kollega anno kipróbálta, aszonta szüttyögött egykét órát a cd mire a 2 giga driverből kihámozta a megfelelőeket, de a végén megtörtént a csoda.
mindenesetre ma megint kicsit jobban értem mi folyik a géptestben.
amikor elkezdtem a linuxozást-ubuntuzást az első dolgom volt működő rencer bakup csinálást tanulni-dokumentálni. azóta is mindig mindent mentek, két helyre, titkolva, páncélba. pláne a működő dolgokat, azokat néha három helyre is. meg van egy fájlom is, amibe mindent szóról szóra leírok majd "b" rendszeren jellemzően többször tesztelek. az elmúlt 2 napban ez alapján csináltam ezt az "a" rendszert, elég robosztus lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest