- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED monitor topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztrofotózás
- Gaming notebook topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Mini PC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
trükközni kell...
nekem freemailnél műkszik, most próbáltam: az egyik kiszolgálónak mail.freemail.hu a másiknak meg pop3.freemail.hu... így már nem egyezik a kettő, de ugyan az lényegében, próbáld meg, hátha a Te szolgáltatódat is el lehet-e érni valami més módon...
igaz én nem aliassal próbáltam, hanem a témában egy [teszt] címszót szűrtem.. egy próbát szerintem megér...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Milyen alaplapot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest