Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Androidos fejegységek
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- Házimozi haladó szinten
- Házi hangfal építés
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
trükközni kell...
nekem freemailnél műkszik, most próbáltam: az egyik kiszolgálónak mail.freemail.hu a másiknak meg pop3.freemail.hu... így már nem egyezik a kettő, de ugyan az lényegében, próbáld meg, hátha a Te szolgáltatódat is el lehet-e érni valami més módon...
igaz én nem aliassal próbáltam, hanem a témában egy [teszt] címszót szűrtem.. egy próbát szerintem megér...
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Warships
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430u - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nekem freemailnél műkszik, most próbáltam: az egyik kiszolgálónak mail.freemail.hu a másiknak meg pop3.freemail.hu... így már nem egyezik a kettő, de ugyan az lényegében, próbáld meg, hátha a Te szolgáltatódat is el lehet-e érni valami més módon...