- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztrofotózás
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
válasz
bambano #8834 üzenetére
olyan függőségei vannak a csomagnak, hogy nem lehet telepíteni. (a lib-ek nem elérhetőek számára.) apt-get-el sem jutottam előbbre, pedig hozzáadtam forrást a sources.list-hez. de szintén függőségre panaszkodik.
pl. a rendszerem azt mondja, hogy valami libimage 1.2 van fent, és nincs új változat/nem elérhető. de a vlc-nek meg 1.2.5 feletti kell. no meg vlc-nox kell, de annak olyan lib amihez egy másik lib, de ezeket meg nem engedi telepíteni.ez az egész egy ubuntu 9.04-en. valamennyit van frissítve, de egy hete kikapcsoltam az automatikus frissitést, zavaró volt, és nem érek arra rá, hogy 30 percenként frissítsen nekem, meg ajánlgassa az új ubit...
Lehet megpróbálok valami másik disztribet, nem tetszik az ubuntu, felépítése, mentalitása. nem áll kézre. (csak a slacknak meg szerintem a támogatása elég gyenge.
(olyan terjesztés nincs, ami min 2.6.30 kernellel van szerelve, és videó alkalmazásokra van kitalálva?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hagyományos és extrém roller, kickbike, Boardy topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest