Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
válasz
bambano #8834 üzenetére
olyan függőségei vannak a csomagnak, hogy nem lehet telepíteni. (a lib-ek nem elérhetőek számára.) apt-get-el sem jutottam előbbre, pedig hozzáadtam forrást a sources.list-hez. de szintén függőségre panaszkodik.
pl. a rendszerem azt mondja, hogy valami libimage 1.2 van fent, és nincs új változat/nem elérhető. de a vlc-nek meg 1.2.5 feletti kell. no meg vlc-nox kell, de annak olyan lib amihez egy másik lib, de ezeket meg nem engedi telepíteni.ez az egész egy ubuntu 9.04-en. valamennyit van frissítve, de egy hete kikapcsoltam az automatikus frissitést, zavaró volt, és nem érek arra rá, hogy 30 percenként frissítsen nekem, meg ajánlgassa az új ubit...
Lehet megpróbálok valami másik disztribet, nem tetszik az ubuntu, felépítése, mentalitása. nem áll kézre. (csak a slacknak meg szerintem a támogatása elég gyenge.
(olyan terjesztés nincs, ami min 2.6.30 kernellel van szerelve, és videó alkalmazásokra van kitalálva?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Videós, mozgóképes topik
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Nők, nőügyek (18+)
- Villanyszerelés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- DCS World modulok
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest