Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivivan
tag
Sziasztok
Kicsit zavarban vagyok, mert ilyet még nem láttam. A munin-ban a verzió váltás óta (etch->lenny) nem megy a exim_mailstats plugin és ma rászántam magam végre, hogy megnézem mi baja van.
A problémát a következőképpen tudom összefoglalni:new:/home/ivivan# sudo -u munin cat /var/log/exim4/mainlog
cat: /var/log/exim4/mainlog: Hozzáférés megtagadva
new:/home/ivivan# ls -la /var/log/exim4/mainlog
-rwxrwxrwx 1 Debian-exim Debian-exim 3091884 okt 26 16.22 /var/log/exim4/mainlogTehát a mindenki által olvasható, írható, bármit csinálható fájlt a munin felhasználó nem tudja olvasni. Nincs ötletem. Valaki tud segíteni?
ivivan
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest