Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkoztak az Arctic Liquid III Pro sorozatú kompakt AIO-i
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Autós kamerák
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivivan
tag
Sziasztok
Kicsit zavarban vagyok, mert ilyet még nem láttam. A munin-ban a verzió váltás óta (etch->lenny) nem megy a exim_mailstats plugin és ma rászántam magam végre, hogy megnézem mi baja van.
A problémát a következőképpen tudom összefoglalni:new:/home/ivivan# sudo -u munin cat /var/log/exim4/mainlog
cat: /var/log/exim4/mainlog: Hozzáférés megtagadva
new:/home/ivivan# ls -la /var/log/exim4/mainlog
-rwxrwxrwx 1 Debian-exim Debian-exim 3091884 okt 26 16.22 /var/log/exim4/mainlogTehát a mindenki által olvasható, írható, bármit csinálható fájlt a munin felhasználó nem tudja olvasni. Nincs ötletem. Valaki tud segíteni?
ivivan
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bemutatkoztak az Arctic Liquid III Pro sorozatú kompakt AIO-i
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest