Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLD
tag
Azt nem tudom, hogy hogyan oldottad meg, de majd előbb-utóbb lesz egy pont (csomag és függőségei) ami után már squeeze-nek fogja vallani magát.
Ártatlan elmélkedés: aztán már az update-ek is squeeze-sek lesznek, ami pár héten belül olyan instabillá teszi a rendszert, hogy lehet az egészet újrarakni... legalábbis én két ilyen kimenetelű eset után mondtam le a Debianról.Ezt olvastad már?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Formula-1
- Gurulunk, WAZE?!
- Linux Mint
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Lightyear - befektetési app
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest