- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- SSD kibeszélő
- Epson nyomtatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Betettem az Ubuntu topikba, de senki nem válaszolt, megpróbálom, hátha itt több szerencsém lesz.
Egy P2-400 gépre raktam fel a 9.04-es Ubuntut.
Egy probléma van csak vele, hogy 256 színű (8bit) üzemmódba kapcsol alapból, és nem is tudom átállítani 24bitre a GUI-ban.
A Xorg.conf alapból eléggé üres, de beleírtam azt, amit itt tarláltam:DefaultDepth 24
SubSection "Display"
Depth 24
Modes "1280x1024" "1024x768" "640x480"
EndSubSectionEttől javult a helyzet; már nem olyan rondák a színek, de az alap háttér még így is sávozott, vagyis gyanítom, hogy 16bit-be váltott át 24 helyett.
De ami még rosszabb, hogy nem tudom 60Hz fölé vinni a képfrissítést (CRT).
A kártya tud legalább 75-öt, a moncsi meg 85-öt 1024x768-ban.
Azt tudni kell, hogy egy 4MB-os AGP-s nVidia Riva128 van a gépben, ami nem tudja a 32 bitet, csak a 24-et (legalábbis win alatt).
Szerintetek, mivel csajlak ki belőle 24 bitet 75Hz-el? Új VGA vagy Monitor driver?Előre köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest