Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
válasz
rokefeller
üzenetére
Szerintem nagyon ne beszéljünk tovább erről a témáról.
Olvasgattam a srác weblapját, és elég beteg dolgokat ír (rohanjuk le európát, küldjük vissza a rohadt túristákat a kis, sz@r országaikba, stb.), neki alapvetően mindennel baja van. Tipikusan ''csak az jó ami amerikai, és ami jó az biztosan amerikai'' személetet vall.
Egy ilyen tapló nem érdemli meg, hogy szót, akarom mondani biteket fecséreljünk rá.
Egyszerre nevetséges és idegesítő, de szerintem ne hergeljük magunkat ezen tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- E-book olvasók
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest