Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivivan
tag
válasz
bambano
üzenetére
Most így hirtelen végiggondoltam és még nekünk is van egy darab egy procis szerverünk, de ha eljutok végre odáig, akkor az is éppen csere alatt van.
Nem is lehet már egy procis gépet se nagyon kapni! Tegnap egy Atomos Samba servert raktam össze, még abban is volt 4 proci :-)Ennek ellenére igazat kell adjak neked: kipróbáltam és tömörítéssel kb 3x annyi ideig tart a tar, mint tömörítés nélkül. Ott a pont!
De én maradok a tömörítéses mentésnél, mert általában éjjel mentek és a szervernek több ideje van, mint szabad helye :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi