Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivivan
tag
válasz
bambano #7912 üzenetére
Most így hirtelen végiggondoltam és még nekünk is van egy darab egy procis szerverünk, de ha eljutok végre odáig, akkor az is éppen csere alatt van.
Nem is lehet már egy procis gépet se nagyon kapni! Tegnap egy Atomos Samba servert raktam össze, még abban is volt 4 proci :-)Ennek ellenére igazat kell adjak neked: kipróbáltam és tömörítéssel kb 3x annyi ideig tart a tar, mint tömörítés nélkül. Ott a pont!
De én maradok a tömörítéses mentésnél, mert általában éjjel mentek és a szervernek több ideje van, mint szabad helye :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Futás, futópályák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest