Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Autós kamerák
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Nem értem... van egy olyan lehetőség az Openvpn-ben, hogy "port-share feature to allow OpenVPN and an HTTPS server to share TCP port 443".
Akárhogy próbálkozom vele, nem jön össze...
Elvileg port-share localhost:portszám formában adom meg neki, kívülről az adott porton el is érem a https címet.
Az Openvpn viszont nem írányít át ide, holott állítólag ismeretlen kapcsolat esetén ezt meg kéne tennie.Normális leírást ezzel kapcsolatban sehol sem találtam.
Mit rontok el?
Emiatt vacakoltam eddig a VPN-nel, hogy osztozzon a 443-as porton a https-sel, erre ez sem működik...
Ötlete esetleg valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest