Hirdetés
- Asztrofotózás
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Androidos tablet topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
VladimirR #7545 üzenetére
Ha az én verzióm szerint kiszórod a cat-ot és a grep-et is a parancssorból, akkor már az awk-nak kell grepelnie, amit meg is tesz.
Tartok tőle, hogy egy builtin shell osztás gyorsabb, mint forkolni egy awkot...
Az ilyen cuccokkal az a gond, hogy az ember faragja szépen sorban a mérő programokat és eljuthat odáig, hogy a mérés agyonüti a rendszert és az eredeti feladatokra már nem marad idő
Ezért szoktam rigorózusan kidobálni minden programot a munin pluginekből, ami nem kell. De ez mindenkinek az egyéni döntése kell legyen.
A sambával két eset van: vagy megtalálod, hogy lehet optimalizálni ennél nagyobb sebességre (én soha nem használtam sambát) vagy egy ötlet maradt még: a webdav szerver. Persze az is lehet, hogy lassú lesz, nem tudom. Azért mocorog bennem a kisördög, hogy gyorsabb is lehetne az a samba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Monitor hiba topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- PC Szoftver kiárusítás
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2025. 04. 27.)
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Office 2024 Professional Plus, Office Pro Plus 2024 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Stalker 2 Heart of Chernobyl Collector's Edition, bontatlan, 10/10 állapot, PC Steam
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest