Hirdetés
- Asztrofotózás
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Valami baja van a tápomnak
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
VladimirR
üzenetére
Ha az én verzióm szerint kiszórod a cat-ot és a grep-et is a parancssorból, akkor már az awk-nak kell grepelnie, amit meg is tesz.
Tartok tőle, hogy egy builtin shell osztás gyorsabb, mint forkolni egy awkot...
Az ilyen cuccokkal az a gond, hogy az ember faragja szépen sorban a mérő programokat és eljuthat odáig, hogy a mérés agyonüti a rendszert és az eredeti feladatokra már nem marad idő
Ezért szoktam rigorózusan kidobálni minden programot a munin pluginekből, ami nem kell. De ez mindenkinek az egyéni döntése kell legyen.A sambával két eset van: vagy megtalálod, hogy lehet optimalizálni ennél nagyobb sebességre (én soha nem használtam sambát) vagy egy ötlet maradt még: a webdav szerver. Persze az is lehet, hogy lassú lesz, nem tudom. Azért mocorog bennem a kisördög, hogy gyorsabb is lehetne az a samba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Xiaomi 14 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezért szoktam rigorózusan kidobálni minden programot a munin pluginekből, ami nem kell. De ez mindenkinek az egyéni döntése kell legyen.