- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubis_9
addikt
Hát ha minden nap produkál ilyen error üzeneteket, akkor veszélyben is érezheti magát!
Ezt a frissítések telepítése után kaptam, ahogy tegnap is kiírta nekem ezt, szintén frissítés után. Plusz ma is volt még egy ERROR üzenetem, amikor mappát akartam megosztani és ehhez csomagot akart telepíteni.
Mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest