Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LuiT
aktív tag
Én sem akartam frissiteni drivert. Először egy voodoo 3 3000 vga volt a gépemben, amit állítólag eléggé támogatott hardver a Linux részéről, de nem így volt.
2D-ben minden oké, de egy 3D-s játék sem indult el. Hiába kapcsoltam be a 3D-s támogatást, akkor is azt a hibaüzit kaptam hogy nincs 3D-s vga a gépemben.
Ekkor úgy döntötttem hogy váltok egy Geforcra, hátha..., de nem így lett.
Először is amint kicseréltem utána a Linux bemondta az uncsit. Grafikus felület nem indult, csak valami logint és jelszót kért, amiket hiába is pötyögtem be, mindig incorrekt volt számára.
Újratelepítést követően letöltöttem 2 nvidia drivert is, de hiába, mert ez nekem még egy kicsit magas.
Ellenben még egy problémám volt a megjelenítéssel kapcsolatban, mégpedig az hogy a képernyőbeállításokat sosem tartotta meg, vagy totál elállítódott újraindítást követően.
Azt meg végképp nem értem, hogy miért nem lehet azonnal a képernyő beállításait érvénybe léptetni, miért kell ahoz újraindítani.
Bár teljesen feleslegesen, mert úgy sem maradt meg a beállításom, soha.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bioshock 2 Special Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest