Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
Hát aztmondják a hivatalos ati driverek már elég jók, de linuxon választék is van, lehet nemhivatalosat használni, lehet fglrx-et(én eddig ilyet használtam radeon9600prau-val), meg még ami van.
Nekem a fő gépemen vindóz van, mert azon szinte csak játszom (bár reménykedem, hogy eljön egyszer az opengl, vagy a linuxra haxolt directx ideje), de a szüleim böngészős gépére ubuntut telepítettem, minimálba, gui nélkül. Kb fél óra alatt netes telepítéssel, és a nemsok linuxos tapasztalatommal, simán összehoztam a rendszert xorg, fluxbox telepítéssel. Nem kellett sokat turkálni benne, de amit kellett az is egyszerű volt, minden olyan logikusan van elrendezve. Minél jobban ismerem meg a linuxot annál összeszedettebb, és profibb rendszernek tűnik

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Autós kamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fedora Linux
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest