Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.-..-.
tag
Tudom naiv gondolat (és van tippem a válaszra), de van valami halvány remény, hogy Arch-on visszatérjek a Gnome 48 -> 47 verzióhoz?
Nem tudom a mutter változott vagy mifene, de gyakorlatilag látványosan lassú lett, ahogy összerak egy window-t open/resize alkalmával. (doublecmd-qt6, audacity, etc)
Ez eddig nem volt ilyen.Ja, QT ablak ugyan, de a QT pont nem változott úgy látom.
(Relatív új telepítés, szerintem nincsen meg minden old Gnome komponens. Talán egy másik gépemen a cache-ben még ott van)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Képregény topik
- Peugeot, Citroën topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest