Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Milyen videókártyát?
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Milyen SSD-t vegyek?
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - iPad topik
 - VR topik (Oculus Rift, stb.)
 - Apple asztali gépek

- 

PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz

ubyegon2

üzenetére
						Nem értek egyet. Mikor a satás SSD-meg cseréltem az akkor jónak számító, 3000-es olvasást tudó SSD-re, az nem csak érezhető, de mérhető előnyt is hozott a betöltési időkben, minden fürgébb lett. Mindezt átklónozott, nem frissen felrakott rendszerrel.
Most elmentem a maximumra, az említett 3000-es SSD-t cseréltem 7000 felett olvasni tudóra ami ment be a PCIe gen4-es foglalatba, mert ha már úgy is kellett a 2TB, akkor legyen jó és időtálló is a cucc. Nyilván itt már nem volt érezhető ugrás, mert az előző is bazi gyors volt.
Ráadásul ezek a dolgok nyilván függnek attól is, hogy jóféle procit raksz-e a gépbe, vagy olyat amin elfut az Excell... Mikor anno egy régi, ráadásul abból is low-end FM2-es AMD-s gépbe migráltam át a Windowst egy HDD-ről SSD-re, az szinte semmit nem gyorsult mert a proci volt a szűk keresztmetszet...

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - iPhone topik
 - Path of Exile (ARPG)
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Háztartási gépek
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Milyen videókártyát?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - További aktív témák...

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
 - HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
 - BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
 - ASUS RTX 5060Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest