Hirdetés
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
Üdvözletem,
Érintőképernyős notebook esetében van valami jó összefoglaló dokumentáció a különböző hibákra, vagy ami nagyon irritál az a virtuális billentyűzet hol feljön hol nem?
Fedora és Ubuntu Gnomemmal (legújabb 39-es fedora és 23.10-es ubuntu) ugyanúgy az a hiba (mint egy youtube-on is ismertett) és a KDE, hát igen az még kevésbbé működik.Egy HP x360-as notebookom van érintőképernyővel, ami egész jól forgatja a képernyőt a laptop pozi alapján és a touch gesture-ok is jól mennek.
Ellenben, a virtuális billetnyűzet kifejezetten orosz rulett módon működik, vagy feljön, vagy nem, hiába a firefox ott vagy feljön vagy nem a bill, a chromium alapú ott soha, elég sokszor még a login során sem, vissza, ki-be hajtom a laptopot, akkor valami. Redditen olvastam még, hogy a Wayland nem olyan jó, olyat is olvastam aki ugyanezzel a hibával küzd mint én évek óta, és olyat is, akinél semmi baj sincs.
Hiába állítottam be, hogy elérhető legyen a virt bill a topbaron, az sem mindig reagál.Állítólag van egy jó gnome extension ami jobb mitn a beépített virt bill, de az meg nem műkődik az új gnome verzióval (vagy Wayland-del ahogy olvastam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs