Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Már csak az ár a titok a Redmi Pad 2 Pro kapcsán
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
inf3rno
üzenetére
Hogyne, van jó pár kiegészítő: [link] Én Fedora alatt is Windowsos Chromeot "hazudok" vele, de leginkább azért, mert csomó webapp el sem indul enélkül böngészőben, pedig menne rendesen.
Ugyanakkor ezernyi más módja van a fingerprintingnek, amin esetleg a user.js tud segíteni: [link] Ennek én sok ideig a relaxed verzióját használtam, de viszonylag sok kényelmi áldozattal jár a használata. Pl a böngészőm nem mentett előzményeket stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- iPad topik
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest