- HDD probléma (nem adatmentés)
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- 
			  PROHARDVER! Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

togvau senior tag Sírva könyörgöm, valaki már segítsen ebben a bash scriptben, hogy ne oktálisan olvassa be a bevitt dátumot, mert júliusnál későbbi dátummal is szeretnék letölteni! [link] 
 Rákerestem a neten a hibáragoogle-timeline-download.sh: line 37: 09: value too great for base (error token is "09")
 De olyan megoldást nem találtam rá ami működne is. Ezt a ${valami#0} dolgot találtam, de bárhol használom semmi változás, és mindig ugyanabban a sorban van a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Okos Otthon / Smart Home
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Affinity Designer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Egymilliárd dollárt pumpál az NVIDIA a Nokiába
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest