Hirdetés
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
supi007
csendes tag
válasz
fatpingvin #32288 üzenetére
Lusta vagyok, ez a probléma.
Adott egy PC, ami kint van a kertben a sufniban. Be van dugva a hálózatba. Tudja a Wake-On LAN-t az alaplap, ezért be tudom kapcsolni ha kell és ki tudom kapcsolni ha kell távolról (a szobámból). Néha tesztelek ezt-azt ezért gyakran tönkre vágom rajta az OS-t. Mivel nincs hozzá monitor, be kell cipelnem ilyenkor a szobámba (tehát a sufniba ki kell gyalogolni, szét kell szedni, hidegben, melegben, esőben), és monitorra kell dugnom, amíg megtelepítem. Utána meg vissza kell csinálni (szenvedés még egyszer). Ezt a szenvedéses részt tudnám kihagyni, ha hálózaton tudnám a képernyő jelet áthozni. KVM-ek vannak, ahogy lentebb is írtam, de jó drágák. Azt hittem ez a probléma már valahogy megoldódott mióta utoljára ilyennel foglalkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest