- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fatpingvin
üzenetére
ReactOS-os virtuálgép van
Jó kis Windows 2000, de amikor utoljára néztem, a háló még nem ment
(Jó is lenne különben, mert amúgy ezek az EEPROM író cccok általában nem tűl bonyolultak.)Amúgy nem tudom, mennyire működne az image file bootolós ötlet; alapból gyanús, hogy nincs rá tonnányi leírás, és ha belegondolok, vajon mi emulálná a winyót a file-ból, ha lefutott a GRUB? Csak Ramdisk-es mókák működnének kb. - nem is lenne gond, van 12GB RAM, egy XP-nek meg elég lenne 1 is - és szerintem még senki nem programozott le ilyet raw imagekhez

A Microsoft elvileg csinált valami hasonlót image bootoláshoz, de így utánanézés nélkül gondolom ők is Hyper-V-vel macerálnak.
Tehát akkor itt is külön winyó lesz a megoldás

Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 32 GB (2x16 GB) ADVANTECH 3200 MHz
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó kis Windows 2000, de amikor utoljára néztem, a háló még nem ment
(Jó is lenne különben, mert amúgy ezek az EEPROM író cccok általában nem tűl bonyolultak.)