- Projektor topic
- Apple MacBook
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noddy
senior tag
Üdv mindenkinek!
Előrebocsátom, hogy még csak kezdő linux-os vagyok, de ezt a kérdést nem merem beírni a kezdő topicba.
Lenne egy hd4478-as chipes 4*16-os LCD kijelzőm a parallel portra kötve.
A rendszer ubuntu 6.10, a config a nevemnél.
Tudna nekem valaki olyan magyarnyelvű leírást adni, ahol lépésről lépésre le van írva egy ilyen lcd életre keltése. Az angolnyelvű leírásokon sehogy se igazodok ki, a conf file-okat kell szerkesztgetni, de az egyedül nekem nem megy. Vagy esetleg priviben szájbarágósan leírná, hogy megy a dolog.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 16GB RAM / RTX 3080 10GB / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest