Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Gaming notebook topik
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Azt már bekapcsoltam, meg elvileg a WoL-t is (nem teszteltem).
Közben elkezdtem nézelődni workflow automation irányba. Ott hátha van olyan task, ami pl pingel, majd a state függvényében notification-t küld e.g.: pushbullet-en keresztül.
De ugye ez megint a kintről "benyúlós" jellegű módszer. Bár tény, hogy egyszerűbbnek hangzik, mint egy heartbeat jellegű megoldás. Akkor is kelleni fog jó eséllyel valami cloud-ban léve service, ami figyeli, hogy jönnek-e a szívverések...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest