Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
I02S3F
üzenetére
Ja. Soha nem gondoltam volna (de tényleg: SOHA), hogy XFCE lesz és elég mindenre nekem. Szar rájönni, hogy ennyire igénytelen vagyok.

Van két 4-terásom, végre nem kell raid-el megalkudnom, megyek egyből zfs mirror-ozni velük. (Egyik üres, másik 80% tele). Kicsit remeg a tírgyem, de e van, egyszer élünk, igaz ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- iPad topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konteó topic
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest