Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lelövi a Roccat márkanevet a Turtle Beach
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mini PC
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
samujózsi #28843 üzenetére
Szerintem ne úgy csináld, hogy frissen telepített 18.04-be másolgatsz dolgokat a régiből. Live bootból mindent átmásolsz akár tar akár rsync ahogy tetszik plusz grubot is felrakod. Utána a másolt rendszeren mehet dist-upgrade a 18.04-re. A felhasználói config fájlok működésére amúgy nincs garancia ha időközben inkompatibilis lett valami program.
Én egyébként 1997-ben telepítettem ezt a rendszert még debian 1.3-al és most 9.6 van rajta, azóta több lemez migrációval és egyebekkel szóval nekem bevált a módszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Mikrotik routerek
- Poco F7
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest