Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
samujózsi
üzenetére
Szerintem ne úgy csináld, hogy frissen telepített 18.04-be másolgatsz dolgokat a régiből. Live bootból mindent átmásolsz akár tar akár rsync ahogy tetszik plusz grubot is felrakod. Utána a másolt rendszeren mehet dist-upgrade a 18.04-re. A felhasználói config fájlok működésére amúgy nincs garancia ha időközben inkompatibilis lett valami program.
Én egyébként 1997-ben telepítettem ezt a rendszert még debian 1.3-al és most 9.6 van rajta, azóta több lemez migrációval és egyebekkel szóval nekem bevált a módszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megette az internet felét az AI?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- Honor 200 pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest