Hirdetés
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD FX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
haddent
üzenetére
alapvetően most cseréltünk szervereket az egyik helyen, ahol dolgozom, újra lett húzva minden nulláról, és azt találtam ki, hogy drbd-vel realtime mentést csinálok. mivel kitolom a házból máshova, így legyen rajta titkosítás. és hogy gyors is legyen, raid1-be raktam. ezt elvileg meg kellett volna tudni csinálni systemd-vel, de a doksija alapján nem működött. mondjuk az md raid drivert is szétokoskodták, a raid1-be rakott raid1 például egy neuralgikus pontja.
vagy ilyet akartam megcsinálni, hogy a postfix ne induljon el addig, amíg nincs felmountolva a leveleket tároló partíció.
úgyhogy most úgy van összerakva, hogy rebootkor a gép félig elindul, utána kézzel összerakom a maradékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Apple iPhone 6/6 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest