Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Androidos fejegységek
- Milyen széket vegyek?
- Androidos tablet topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
haddent #28778 üzenetére
alapvetően most cseréltünk szervereket az egyik helyen, ahol dolgozom, újra lett húzva minden nulláról, és azt találtam ki, hogy drbd-vel realtime mentést csinálok. mivel kitolom a házból máshova, így legyen rajta titkosítás. és hogy gyors is legyen, raid1-be raktam. ezt elvileg meg kellett volna tudni csinálni systemd-vel, de a doksija alapján nem működött. mondjuk az md raid drivert is szétokoskodták, a raid1-be rakott raid1 például egy neuralgikus pontja.
vagy ilyet akartam megcsinálni, hogy a postfix ne induljon el addig, amíg nincs felmountolva a leveleket tároló partíció.
úgyhogy most úgy van összerakva, hogy rebootkor a gép félig elindul, utána kézzel összerakom a maradékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elden Ring
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- iPhone topik
- League of Legends
- Milyen NAS-t vegyek?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest