Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
samujózsi
üzenetére
Őszinte leszek, az életben nem olvastam a Potter gyerekről egy sort se, le**** amíg működik a cucca
De most azért kiváncsivá tettél, linkelsz 1-2 olvasmányt amiből átjön, hogy miért nem szimpatikus? Bár legyünk őszinték, Linus és Stallman is elég hát special snowflake, én mégis bírom őket
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
De most azért kiváncsivá tettél, linkelsz 1-2 olvasmányt amiből átjön, hogy miért nem szimpatikus? Bár legyünk őszinték, Linus és Stallman is elég hát special snowflake, én mégis bírom őket