Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Konkréten még nem csináltam, de szerintem mindenképp érdemes lenne vetned egy pillantást a Nextcloud -ra. Eleve a fájlmegosztás sokkal elengánsabb megoldása, illetve rengeteg beépülője van, legalább 3 "office" környezet is, levelezést is bele lehet integrálni mindent. Ugyan az említett officeok közül van fizetős is, de ingyenes is. Ha ezt faszán összehoznád lényegében minden egyetlen localhost web felületen működne, így a kliensek is leegyszerűsödnek, mert nem kell minden hülyeséget telepíteni. Bocs, a Calendart alapból tudja és ingyenes, Office nélkül is
Nekem van itthon Nextcloudom, ugyan office nélkül. De ha szeretnéd adok hozzáférést, hogy körülnézz egyáltalán érdekes lehet-ecigam egy nason futtatni bármilyen szervert? Még otthonra is kényszermegoldás, nem vállalati szférába, szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest