- Milyen egeret válasszak?
- E-book olvasók
- Fujifilm X
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
Megint kérnék egy kis segítséget. A cél: a belső hálón található gépeknek is legyen internete a szerveren keresztül.
E szerint a leírás alapján csináltam. Ha jól értem ezt a tutorialt akkor ezzel lennie kéne nem?
Odáig ok, hogy a szerveren van net, dhcp működik, kliensekkel megy a ping oda-vissza, a tűzfal szabályokat is beírtam a leírás szerint. A kliens kap ip címet, átjáró címet, dns címet, de nem lát ki a netre. 2x végigmentem rajta, (vbox pilanatkép-frissen telepített Ubuntu szerverre vissza) de ugyanaz a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest