Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Androidos tablet topic
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Windowsos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sh4d0w #27540 üzenetére
Nem éppen ezen a szinten volt eddig a kérdés.
Én laikus módon azt kérdeztem, minek áttérni az UTM-84 rendszerre, amikor a mezei harcos még az autótérképet sem tudja használni, de akkor már használja azt, ha van. Te erre azt mondod, hogy ez azért jó, mert egy trilaterális hadgyakorlat vezetőjeként arra van szükséged a műveleti területek áttekintéséhez. (próbáltam konyhanyelven említeni, hogy üljön a hasonlat)
(#27535) emvy
Nincs link. Egy disztró Szoftverközpontja írta ezeket az értékeket, de ha nem hiszed, vedd úgy, hogy én találtam ki. A screenshotot nem hozom át ide a Kezdő topikból.
Kerdezd meg Linus Torvalds-ot, o el fogja magyarazni
Ez aztán valódi érv volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Adobe Lightroom topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Szinte új (6 órás) Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest