-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sh4d0w #27230 üzenetére
Na ezt nem tudom még, hogyan kell. Alapbeállításon van minden, tegnap du. jutottam el addig, hogy volt működő guestem, és nincs háló. Amikor telepítettem, ki sem tudtam választani, hogy hálót adjak neki, aztán egy szerver restart után már volt mit odaadni neki (Network 0) , de mint kiderült az maga az a háló, amin a management interfész is kommunikál (???). Legalábbis ha odaadom a hálót a guestnek, akkor az kap IP-t, de onnantól nincs management hozzáférés.
Az interface-ek között azt látom, hogy a xenbr0 -nak van IP-je, de hogy miért az a management háló is...? (Jó, persze, azért mert csak az van- van a gépben egy wifi kártya is, csak nem hiszem, hogy azt be lehet izzítani
)
Azt még nem tudom, hogyan kell ezen külön hálókat csinálni, majd a jövő héten tudok szórakozni virtuál Windowsról a Xencenterrel.
Amúgy elég jól összepakolt valami ez a Xenserver, simán elhiszem róla, hogy oda lehet tenni egy Vmware mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mini-ITX
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest